flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Бакалюк Ярослав Ігорович викликається до Ульяновського районного суду Кіровоградської області

29 січня 2020, 11:34

ОГОЛОШЕННЯ

 

Ульяновський районний суд Кіровоградської області (26400, Кіровоградська область, м. Благовіщенське, вул. Героїв України, 70), повідомляє, що 30 січня 2020 року о 10 год. 00 хв. (суддя Ясінський Л.Ю.) призначено розгляд цивільної справи №402/1491/19 за позовом Бакалюк Надії Порфирівни до відповідачів Бакалюк Ірини Ігорівни, Бакалюка Ярослава Ігоровича про усунення перешкод у праві користування та розпорядження житловим приміщенням.

В судове засідання викликаються відповідачі по справі – Бакалюк Ірина Ігорівна, Бакалюка Ярослава Ігорович.

Відповідно до ст. 223 ЦПК України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

Відповідно до ст. 131 ч.3 ЦПК України  учасники судового процесу зобов’язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з’явилися в судове засідання без поважних причин.   

Повідомлення Бакалюк Ірини Ігорівни, Бакалюка Ярослава Ігоровича здійснити через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України.    

   

 

Суддя  Ульяновського

районного суду Кіровоградської області                             Л.Ю. Ясінський